dinsdag 27 september 2011

Tag voor Wilma


Hoi weer,

Ik blijf maar posten vandaag. Zo blij dat het weer kan! Dit is de tag die ik maakte voor wilma en meestuurde met de stansjes voor de swap van de Nederlandse Swappers.

Groetjes, Claudia

Tags Nederlandse Swappers



Hoi allemaal,

Hierbij de tag die ik heb ontvangen van mijn swapmaatje Wilma, naar aanleiding van een swap van de Nederlandse swappers. We stuurden elkaar allerlei stansjes en ponsjes en daarbij een leuke tag. Wilma, heel erg bedankt. De tag staat hier te pronken en de stansjes zijn al in gebruik (zie je bijvoorbeeld bij de boekkaart hierboven).
Er zijn regelmatig hele leuke swaps bij de Nederlandse Swappers, dus ben je nieuwsgierig, ga eens kijken!

Groetjes, Claudia

Boekkaart voor zwangere vriendin



Hoi hoi,

Ik heb gisteren een boekkaart gemaakt voor een vriendin die zwanger is. Binnenin kan ik slabbertjes en stokjes stoppen. Moet alleen nog bedenken hoe ik dit op ga sturen, zodat het netjes aankomt. Zonde als het helemaal plat wordt. Hoe vinden jullie hem? Ze heeft veel paars in haar huis, dus ik dacht, zo past hij er mooi bij!

Ik zou het leuk vinden om een reactie van jullie te lezen.

Groetjes, Claudia

Afscheid Max op school



Hoi hoi,

Vorige week heeft Max afscheid genomen op zijn oude school en deze week is hij begonnen op een nieuwe school. Hier gaan ze observeren en bekijken welke school het beste bij hem zal passen. Een positieve ontwikkeling, maar natuurlijk wel super spannend. Voor de juffen had ik repen chocolade versierd en achterop wat miniproducten geplakt en voor de kinderen waren er lekkere prikkers!

Groetjes, Claudia

zondag 25 september 2011

Scrap-on-line


Hoi allemaal,

Op de club van kaarten-maken-met-Tiets is er regelmatig een scrap-online, een soort online workshop. Vooraf wordt verteld wat je nodig hebt aan materiaal, kun je het vast allemaal snijden en verzamelen en op de avond zelf krijg je steeds hints, waardoor je weet hoe je alles moet plakken. Het afwerken doe je vaak naar eigen inzicht. Heel leuk om te doen. Ik deed vorige week mee en deze kersttag is het eindresultaat!

Groetjes, Claudia

Kerstkaarten





Hoi hoi,

Ook al kon ik niet bloggen, ik ben wel druk bezig geweest. Al helemaal in kerstsfeer. Met kerstkaarten kun je nooit te vroeg beginnen natuurlijk en je hebt er nooit genoeg :-). Ik ben lid geworden van de Cardkit van Simpel-scrappen en het waren toevallig twee kerstkits, de eerste twee die ik ontving. Echt prachtig papier met bijbehorende spulletjes. Ik heb me er prima mee vermaakt, ik word daar zo blij van, zo'n pakketjes open maken is toch een cadeautje voor jezelf en ermee aan de slag gaan is helemaal leuk natuurlijk. Hoop dat jullie ze leuk vinden!

Groetjes, Claudia

Test

Een hele tijd kon ik niets meer plaatsen op mijn blog en kon ik ook niet meer reageren op jullie blogs. Ik heb jullie wel in de gaten gehouden hoor en al jullie prachtige creaties bewonderd. Ik heb nu Google Chrome geïnstalleerd en hoop dat ik nu mijn blog weer kan gebruiken. Test test ... ik duim en hoop dat het lukt!

Groetjes, Claudia